"Tărâmul monştrilor" ("Where the Wild Things Are")

2009

Sinopsis

“În fiecare dintre noi se află tot ceea ce am văzut, tot ceea ce am realizat și toți aceia pe care i-am iubit. În sufletele noastre există speranță, teamă și aventură”.
Inovatorul regizor Spike Jonze realizează ecranizarea uneia dintre cele mai îndrăgite cărți din toate timpurile, este vorba despre “Where the Wild Things Are”, o poveste clasică despre copilările și despre locurile în care ajungem pentru a înțelege lumea în care trăim.
Pelicula spune povestea lui Max, un băiat sensibil în vârstă de nouă ani care are sentimentul că este neînțeles acasă, așa că ajunge pe “Tărâmul monştrilor“, locul unde va întâlni creaturi ciudate ale căror emoții sunt la fel de sălbatice și de imprevizibile precum acțiunile lor. Aici, este nevoie disperată de un rege, iar Max este nerebdător să aibă un regat pe care să îl conducă. Cu toate acestea, el va realiza destul de repede că nu este așa de simplu să fie conducător și că totul este mult mai complicat decât anticipase el.
Pelicula a primit nominalizări și premii la Chicago Film Critics Association Awards, Globurile de Aur, People's Choice Awards, Satellite Awards, Washington DC Area Film Critics Association Awards și Young Artist Awards.


Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

  •