"Ziua îndrăgostiţilor" ("Valentine's Day")

2010

Sinopsis

În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine's Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită.
Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor.
Julia (Jennifer Gardner), cea mai bună prietenă a lui Reed, primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.
Julia este învăţătoare. Edison, unul dintre elevii săi, le povesteşte colegilor despre relaţia specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceştia îi dau sfaturi liu Grace, nepoata lor, care decide ca de Valentine's Day să îşi piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este şi ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi o consideră o banalitate.


 • Taylor Swift

  Taylor Swift

  cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană (13 decembrie 1989)
 • Jennifer Garner

  Jennifer Garner

  actriţă americană (17 aprilie 1972)
 • Jessica Biel

  Jessica Biel

  actriţă americană (3 martie 1982)
 • Julia Roberts

  Julia Roberts

  actriţă americană (28 octombrie 1967)
 • Taylor Lautner

  Taylor Lautner

  expert în arte marţiale şi actor american (11 februarie 1992)
 • Bradley Cooper

  Bradley Cooper

  actor american (5 ianuarie 1975)
 • Ashton Kutcher

  Ashton Kutcher

  model, actor şi producător de film american (7 februarie 1978)

Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

 •