"Ultimul războinic al aerului" ("The Last Airbender")

2007

Sinopsis

Join Aang, un băiat extraordinar cu puteri incredibile, călătoreşte într-o ţară exotică. Ca Avatar, el e singurul care poate pună capăt conflictului vechi de secole dintre cele patru naţiuni: cea a Aerului, a Apei, a Pământului şi a Focului.
În vremuri antice, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Timp de mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul. Singurul care poate să aducă pacea este Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii şi care poate controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut. Acum, 100 de ani mai târziu, Katara, o războinică a Apei şi Sokka, fratele ei, îl găsesc pe Aang prizonier în gheaţă. Ca să salveze lumea, cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile pentru că doar el e în stare să-l învingă pe maleficul prinţ Zuko, fiul neînduplecatului lord al Focului.
Inspirat de serialul de animaţie TV produs de Nickelodeon, “Ultimul războinic al aerului” este primul capitol din ceea ce promite să fie o populară franciză cinematografice.


Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

  •