"Shrek pentru totdeauna" ("Shrek Forever After")

2010

Sinopsis

Tânjind la vremurile când era un “adevărat căpcăun”, Shrek semnează un pact cu Rumpelstiltskin ca să-şi recapete vechea reputaţie de “băiat rău”, dar îşi dă peste cap familia. Şi acum are la dispoziţie doar 24 de ore ca să schimbe contractul şi să repare ce-a stricat.
Totul a început cu un căpăcun adorabil.. care s-a împrietenit cu un măgar vorbăreţ şi a salvat o prinţesă frumoasă. Toate, într-o poveste de neuitat care a instaurat un model pentru toate filmele de animaţie ce au urmat.
"Shrek Forever After" este finalul hilar şi numai potrivit pentru un fenomen câştigător de Oscar. Tânjind la vremurile când era un “adevărat căpcăun”, Shrek semnează un pact cu Rumpelstiltskin ca să-şi recapete vechea sa reputaţie dar îşi dă peste cap familia. Şi acum are la dispoziţie doar 24 de ore să schimbe contractul şi să restaureze ce-a stricat. Brusc, măgarul nu-şi mai aminteşte de cel mai bun prieten al lui, Fiona e acum o prinţesă războincă dură şi Puss e o pisică obeză! Împreună, au doar 24 de ore la dispoziţie să anuleze contractul şi să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi.


Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

  •