"Sherlock Holmes"

2009

Sinopsis

Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului. Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.
După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.
Iar atunci când Blackwood pare a-şi fi dus la bun sfârşit toate ameninţările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra şi confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.
Guy Ritchie reinventează mitul celebrului detectiv cu un fler vizual inegalabil şi cu o distribuţie super-cool: Robert Downey Jr şi Jude Law.


 • Rachel McAdams

  Rachel McAdams

  actriţă canadiană (17 noiembrie 1978)
 • Jude Law

  Jude Law

  actor şi producător de film englez (29 decembrie 1972)
 • Robert Downey Jr.

  Robert Downey Jr.

  actor american (4 aprilie 1965)

Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

 •