"Iron Man - Omul de oţel 2" ("Iron Man 2")

2010

Sinopsis

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriaşul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluţionară şi în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.
Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii – cei vechi şi cei noi – pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el şi întreaga omenire.
În „Iron Man 2” Downey este „acompaniat” de o distribuţie de eroi şi de răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.


 • Scarlett Johansson

  Scarlett Johansson

  actriţă şi cântăreaţă americană (22 noiembrie 1984)
 • Gwyneth Paltrow

  Gwyneth Paltrow

  actriţă americană (27 septembrie 1972)
 • Robert Downey Jr.

  Robert Downey Jr.

  actor american (4 aprilie 1965)
 • Mickey Rourke

  Mickey Rourke

  boxer, actor şi scenarist american (16 septembrie 1952)
 • Don Cheadle

  Don Cheadle

  actor şi producător de film american (29 noiembrie 1964)

Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

 •