"Caut cavaler de onoare" ("I Love You, Man")

2009

Sinopsis

Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios şi romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe Zooey, femeia visurilor lui, şi se pregăteşte să îşi organizeze nunta. Numai că Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăţi necunoscuţi, în încercarea de a găsi persoana potrivită căreia să îi încredinţeze această împortantă misiune.
După câteva întalniri ratate cu bărbaţi homosexuali ce interpretează eronat intenţiile sale, Peter Klaven îl cunoaşte pe excentricul, fermecătorul şi nonconformistul Sydney Fife, de care se simte instantaneu atras sufleteşte şi cu care începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme. Spre disperarea lui Peter, cu cât relaţia de prietenie cu Sydney devine mai strânsă, cu atât legătura de dragoste cu Zooey pare să se deterioreze, moment în care este pus în situaţia nedorită de a alege între noul lui amic şi logodnica sa.
Există două motive zdravene pentru care ar trebui să vedeţi comedia asta: adorabilul Paul Rudd şi hohotele de râs pe care vi le va stârni el. "I Love You, Man" e o raritate: o comedie despre bărbaţi simpatici, dar imaturi, care nu are gaguri dezgustătoare, ci e dulce şi chiar candidă. Mai mult, e una dintre comediile cele mai reuşite despre prietenia masculină care poate deveni la fel de sufocantă şi toxică precum o relaţie amoroasă, dar vorbeşte şi despre maturizare şi despre alegerile pe care suntem forţaţi să le facem odată cu ea.


 • Jaime Pressly

  Jaime Pressly

  model şi actriţă americană (30 iulie 1977)
 • Rashida Jones

  Rashida Jones

  actriţă, creatoare de benzi desenate şi scenaristă americană (25 februarie 1976)

Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

 •