"Cazul 39" ("Case 39")

2009

Sinopsis

"Cazul 39" prezintă o poveste intensă despre teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forţă a răului mai mare decât oricine şi-ar fi putut imagina, atunci când încearcă să salveze o copilă care refuză să mai vorbească.
Emily Jenkins (Renee Zellweger) este o asistentă socială foarte devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată şi în stare de şoc. Intervine Emily. Zguduită de singurătatea şi inocenţa fetiţei, femeia decide să facă ceea ce nu şi-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal. Cu speranţa că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit pînă să îi poată găsi o familie adoptivă.
Dar abia acum începe adevărata teroare.
Ce a împins familia lui Lilith spre punctul distrugerii? De ce oricine vine în contact cu Lilith pare să îşi piardă subit minţile? Cum va putea supravieţui Emily groazei devastatoare ce o macină în secret? Pentru a descoperi adevărul, Emily trebuie să lase la o parte raţiunea şi să se confrunte cu cele mai îngrozitoare coşmaruri, din clipa în care păşeşte într-un tărâm supranatural, unde răul iese la vânătoare de oameni.
Acum, singurul lucru de care trebuie să se teamă cu adevărat Emily este frica devastatoare din lăuntrul ei.


 • Renee Zellweger

  Renee Zellweger

  actriţă şi producătoare de film americană (25 aprilie 1969)
 • Bradley Cooper

  Bradley Cooper

  actor american (5 ianuarie 1975)

Comentarii

Adaugă un comentariu

Nu există comentarii încă. Fii primul care pune comentariu!

 •